3787_reikieengelene1Sommige healingen delen wij, omdat ze zo bijzonder zijn:

Een van onze laatste healingen was een mevrouw van 97 jaar, zij werd eigenlijk mee gesleept door haar zoon, omdat zij bang was om te sterven, haar zoon wilde die angst van haar weg nemen, maar dat was nog niemand gelukt. Zij kwam tegen sputterend binnen, zei ook dat ze hier niet in geloofde en ook geen zin in had. Omdat ze slecht ter been was, duurde het effe voordat wij haar op de behandel tafel hadden. Tijdens de healing bleef ze een beetje praten en gedurende de tijd verstreek werd ze stil, kreeg een hemelse glimlach op haar gezicht en was totaal rustig. Toen wij klaar waren en ze de ogen opende zei ze meteen, dit wil ik nog een keer! En toen ik haar vroeg, bent u nu een beetje van uw angst af, zei ze hard ja, ze was er niet meer bang voor. Wij hielpen haar van de tafel af en ze liep naar haar zoon en zei "dat heb je goed gedaan jongen, het was heel fijn", ze moest even naar het toilet en kwam terug zonder begeleiding en zei rustig dat ze beter kon lopen. Toen ze naar huis gingen en haar zoon haar wilde helpen, stootte ze hem opzij en zei "ik heb jou hulp niet meer nodig" en ze liep zelfstandig naar de auto, haar zoon riep nog "mam, rustig ik houdt je niet bij". Dank U wel God , dat U de Engelen stuurde om deze persoon te helpen.

Nog even een update: deze oude dame zit nu op fitnes! Wonderen gebeuren echt iedere dag.

 

Er kwam een mevrouw op bezoek en zag het eigenlijk niet meer zitten (dat vertelde ze achteraf) en wilde graag een healing. dit hebben wij natuurlijk gedaan, in eerste instantie leverde ze weerstand , bang voor het onbekende, maar na een aantal minuten gaf ze zich over en toen gebeurde het. Wij zagen het allemaal, heel veel Engelen kwamen er aan en begonnen allemaal aan deze mevrouw te werken. Er kwamen heel wat emotie`s vrij. Naderhand voelde ze zich beter en opgelucht. Dank U wel God , dat U de Engelen stuurde om deze persoon te helpen.

Ik kreeg een verzoek tot healing op afstand, dat heb ik gedaan omdat ik deze man kende en omdat hij behoorlijk ziek was. Wij hebben ons daar op onze manier op voor bereid en die man ook het een en ander toegestuurd (via de post omdat hij 1000 Km verderop woont), wij spraken een tijd en datum af en deden de healing. Toen wij bezig waren voelden wij duidelijk wat er gebeurde, de energie stroomde rijkelijk. Een paar dagen na de healing nam hij contact op, hij was na de healing in slaap gevallen en s`morgens op gestaan zonder ook nog maar eregens last van te hebben. (Hij blijft natuurlijk wel onder de behandeling staan van een regulier arts). Dank U wel God , dat U de Engelen stuurde om deze persoon te helpen.